Garantie

De iPhone-doctor biedt u een duidelijke en transparante werkwijze. Hiervoor hanteren wij onze garantieregeling van 2 maanden op al onze producten en geleverde diensten. De voorwaarden hiervoor worden hieronder uiteengezet. Wat houdt onze garantie in: Wij bieden op alle uitgevoerde reparaties 2 maanden garantie na verkoop datum. U heeft geen recht op garantie als de klachten:
  • Door de gebruiker zelf is veroorzaakt
  • Komen door eerdere schade, zoals val- of waterschade
  • Komen door softwarematige toepassingen (zoals jailbreaken etc.)
  • Worden veroorzaakt door externe omstandigheden (vallen, water etc.)
  • Worden veroorzaakt doordat u zelf heeft geprobeerd de klachten te herstellen
Voorkom het verlies van uw gegevens. De iPhone-doctor kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van eventuele data. U dient zelf zorg te dragen dat u via iTunes back-ups heeft van uw bestanden. De iPhone-doctor kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor:
  • Langere reparatietijd: Het kan voorkomen dat er tijdens een reparatie beschadigingen aan uw apparaat of onderdelen daarvan ontstaan. Deze kunnen dan vervangen worden door andere onderdelen. Het kan zijn dat dit duurdere onderdelen zijn dan het oorspronkelijke onderdeel. Soms hebben wij deze niet op voorraad. De reparatieduur kan verschillen van de oorspronkelijke aangegeven reparatietijd. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de klant.
  • Verlies van gegevens (data)
  • Defecten die aan het licht komen tijdens het onderzoek. Het kan voorkomen dat er tijdens of na het openen van uw apparaat defecten ontstaan die daarvoor niet zichtbaar waren. Door alle fijne elektronica kunnen er defecten aan het licht komen die al aanwezig waren, maar die zolang het apparaat onaangeroerd was, niet zichtbaar waren. De iPhone-doctor kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor deze defecten. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om deze defecten te verhelpen. We kunnen u niet garanderen dat wij uw apparaat langer moeten houden en dat daaraan extra kosten zijn verbonden.
Chat openen
1
Beste klant,

Waarmee kunnen wij u helpen?